Διαγραφή λογαριασμού & δεδομένων (GDPR)
Ένα κλικ στο προφίλ σας αφαιρεί τα πάντα εντός 30 ημερών.
Προφίλ → Danger zone → Delete account. Διαγράφουμε άμεσα τις συνεδρίες σας, κωδικοποιούμε το ιστορικό ελέγχου σας και διαγράφουμε το παραγόμενο περιεχόμενο εντός 30 ημερών. Στείλτε email στο hello@volteruno.com αν το θέλετε νωρίτερα.
Last updated: 2026-06-19
