Poista tilisi ja tietosi (GDPR)
Yhdellä napsautuksella profiilistasi poistaa kaiken 30 päivän kuluessa.
Profiili → Danger zone → Poista tili. Poistamme heti istuntosi, hashimme valvontalokisi ja tyhjennämme luodun sisällön 30 päivän kuluessa. Lähetä sähköpostia osoitteeseen hello@volteruno.com, jos haluat sen nopeammin.
Last updated: 2026-06-19
