Slett kontoen din og data (GDPR)
Ett klikk i profilen din fjerner alt innen 30 dager.
Profil → Faresone → Slett konto. Vi sletter umiddelbart øktene dine, hasher revisjonsloggen din, og sletter generert innhold innen 30 dager. Send e-post til hello@volteruno.com hvis du ønsker det raskere.
Last updated: 2026-06-19
