Billing

    Oppgrader eller nedgrader

    Endre når som helst fra profilen din – prorated automatisk.

    Profil → Abonnement → Endre plan. Oppgraderinger trer i kraft umiddelbart med prorated fakturering; nedgraderinger trer i kraft ved neste fornyelse slik at du beholder din nåværende kvote.

    Last updated: 2026-06-19