Изтриване на акаунта и данните ви (GDPR)
Едно кликване в профила ви премахва всичко в рамките на 30 дни.
Profile → Danger zone → Delete account. Незабавно изтриваме вашите сесии, хешираме регистъра на одита ви и изчистваме генерираното съдържание в рамките на 30 дни. Изпратете имейл на hello@volteruno.com, ако искате това да стане по-рано.
Last updated: 2026-06-19
