Kustuta oma konto ja andmed (GDPR)
Üks klõps sinu profiilis eemaldab kõik 30 päeva jooksul.
Profiil → Ohtlik tsoon → Kustuta konto. Kustutame koheselt sinu seansid, räsistame sinu auditi logi ja tühjendame genereeritud sisu 30 päeva jooksul. Kui soovid seda kiiremini, saada e-kiri aadressile hello@volteruno.com.
Last updated: 2026-06-19
