Scrios do chuntas & sonraí (GDPR)
Scriosann cliceáil amháin i do phróifíl gach rud laistigh de 30 lá.
Próifíl → Danger zone → Delete account. Scriosaimid do sheisiúin go díreach, hasháiltear do logáil iniúchta, agus déantar ábhar ginte a ghlanadh laistigh de 30 lá. Seol ríomhphost chuig hello@volteruno.com más mian leat é níos luaithe.
Last updated: 2026-06-19
