Izbriši svoj račun i podatke (GDPR)
Jedan klik u vašem profilu uklanja sve unutar 30 dana.
Profil → Opasna zona → Izbriši račun. Odmah brišemo vaše sesije, hashiramo vaš zapisnik revizije i pročišćavamo generirani sadržaj unutar 30 dana. Pošaljite e-poruku na hello@volteruno.com ako to želite ranije.
Last updated: 2026-06-19
