Account

    Ištrinti savo paskyrą ir duomenis (GDPR)

    Vienas paspaudimas profilyje pašalina viską per 30 dienų.

    Profilis → Pavojinga zona → Ištrinti paskyrą. Mes nedelsdami ištriname jūsų sesijas, užkoduojame jūsų audito žurnalą ir išvalome sugeneruotą turinį per 30 dienų. Parašykite el. laišką hello@volteruno.com, jei norite, kad tai būtų padaryta anksčiau.

    Last updated: 2026-06-19