Dzēst savu kontu un datus (GDPR)
Viens klikšķis jūsu profilā dzēš visu 30 dienu laikā.
Profils → Bīstamības zona → Dzēst kontu. Mēs nekavējoties dzēšam jūsu sesijas, hešojam jūsu audita žurnālu un iztīrām ģenerēto saturu 30 dienu laikā. Nosūtiet e-pastu uz hello@volteruno.com, ja vēlaties to ātrāk.
Last updated: 2026-06-19
