Account

    Șterge-ți contul și datele (GDPR)

    Un click în profilul tău șterge totul în 30 de zile.

    Profil → Zonă de pericol → Șterge contul. Ștergem imediat sesiunile tale, anonimizăm jurnalul de audit și purjăm conținutul generat în termen de 30 de zile. Trimite un e-mail la hello@volteruno.com dacă dorești să se întâmple mai repede.

    Last updated: 2026-06-19