Upgrade sau downgrade
Schimbă oricând din profilul tău — prorationat automat.
Profil → Abonament → Schimbă planul. Upgrade-urile intră în vigoare imediat cu facturare prorationată; downgrade-urile intră în vigoare la următoarea reînnoire, astfel încât îți păstrezi cota actuală.
Last updated: 2026-06-19
