Vymazať váš účet a údaje (GDPR)
Jedno kliknutie vo vašom profile odstráni všetko do 30 dní.
Profil → Nebezpečná zóna → Vymazať účet. Okamžite vymažeme vaše relácie, zahashujeme váš auditný záznam a vymažeme vygenerovaný obsah do 30 dní. Ak to chcete skôr, pošlite e-mail na hello@volteruno.com.
Last updated: 2026-06-19
