Izbrišite svoj račun in podatke (GDPR)
En klik v vašem profilu izbriše vse v 30 dneh.
Profil → Nevarno območje → Izbriši račun. Takoj izbrišemo vaše seje, šifriramo vaš dnevnik revizij in izbrišemo ustvarjeno vsebino v 30 dneh. Če želite to storiti prej, nam pišite na hello@volteruno.com.
Last updated: 2026-06-19
