Usuń swoje konto i dane (RODO)
Jedno kliknięcie w profilu usuwa wszystko w ciągu 30 dni.
Profil → Strefa zagrożenia → Usuń konto. Natychmiast usuwamy Twoje sesje, haszujemy dziennik audytu i usuwamy wygenerowane treści w ciągu 30 dni. Wyślij e-mail na hello@volteruno.com, jeśli chcesz to zrobić szybciej.
Last updated: 2026-06-19
