Billing

    Upgrade lub downgrade

    Zmieniaj w dowolnym momencie ze swojego profilu — automatycznie proporcjonalnie naliczane.

    Profil → Subskrypcja → Zmień plan. Uaktualnienia wchodzą w życie natychmiast z proporcjonalnym naliczaniem opłat; obniżki wchodzą w życie przy następnym odnowieniu, aby zachować obecny limit.

    Last updated: 2026-06-19