Smazat účet a data (GDPR)
Jedno kliknutí ve vašem profilu odstraní vše do 30 dnů.
Profil → Nebezpečná zóna → Smazat účet. Okamžitě smažeme vaše relace, zahashujeme váš auditní záznam a do 30 dnů vyčistíme generovaný obsah. Pokud to chcete dříve, pošlete e-mail na hello@volteruno.com.
Last updated: 2026-06-19
