Billing

    Upgrade nebo downgrade

    Změňte kdykoli ze svého profilu – automaticky poměrně přepočítáno.

    Profil → Předplatné → Změnit plán. Upgrady se projeví okamžitě s poměrným vyúčtováním; downgrady se projeví při příštím prodloužení, takže si udržíte svou aktuální kvótu.

    Last updated: 2026-06-19